Autogidas.lt primena, kad daugelį „Regitros“ paslaugų gali būti suteikiamos internetu. Nuotoliniu būdu galima ne tik pasikeisti vairuotojo pažymėjimą (Vairuotojo pažymėjimų užsakymas), bet ir pranešti apie Lietuvoje prieš tai registruoto automobilio pardavimą ar jį užregistruoti savo vardu (Transporto priemonių registracija).

Klientai, kuriems reikalingos paslaugos, kurios nesuteikiamos internetu, kviečiami atvykti į padalinį prieš tai užsiregistravus vizitui. Užsiregistruoti galima paspaudus šią nuorodą: https://www.regitra.lt/lt/kontaktai/e-paslaugos/isankstine-registracija-priemimui-filiale-5

Registruoti naujas arba importuotas ir anksčiau Lietuvoje neregistruotas transporto priemones galima atvykus į padalinį. Kaip ir anksčiau registracijos metu atliekamos įprastos procedūros, pavyzdžiui registruojant importuotą transporto priemonę atliekamas tapatumo nustatymas.

Atvykstančių į „Regitrą“ prašoma būti sąmoningais ir laikytis bendrųjų saugumo reikalavimų. Klientai turi dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, bendraujant su darbuotojais laikytis saugaus atstumo. Už paslaugas rekomenduojama atsiskaityti ne grynaisiais pinigais, o banko mokėjimo kortele.

Papildomi saugumo reikalavimai keliami atvykstantiems registruoti transporto priemonės, kurioms reikalingas tapatumo sutikrinimas. Juos galima rasti čia: https://www.regitra.lt/lt/karantino-duk

Siekiant užtikrinti visų saugumą, prašoma, jog klientai, kurie pasijuto blogai ar jaučia kokius nors ligos simptomus, bet kuriuo metu atšauktų suplanuotą vizitą. Taip pat jei asmuo priklauso rizikos grupei, vizitą rekomenduojama atidėti vėlesniam laikui.

Nuo gegužės 4d.vykdomi teorijos ir vairavimo praktikos egzaminai

„Regitra“ jau vykdo ir visus teorijos bei vairavimo praktikos egzaminus. Kaip žinia, atsižvelgiant į situaciją šalyje, juos įmonė atnaujino palaipsniui. Pirmiausia pradėti egzaminuoti motociklininkai ir krovininių transporto priemonių būsimi vairuotojai, o nuo gegužės 4 d., jau pradėti vykdyti teorijos ir visų kitų kategorijų vairavimo praktikos egzaminai.

Organizuojant egzaminus imamasi visų būtinųjų apsaugos priemonių. Teorijos egzaminų klasėse ribojamas žmonių skaičius, jog būtų užtikrintas didesnis atstumas tarp egzaminuojamųjų. Klasės ir automobiliai yra nuolat dezinfekuojami bei vėdinami. Egzaminų automobiliuose taip pat yra įrengtos pertvaros, atskiriančios klientą nuo egzaminuotojo.

Kaip ir visiems klientams atvykstantiems į padalinį, būtina laikytis aukščiau įvardytų saugumo reikalavimų. Atvykus į padalinį egzaminuojamiesiems matuojama kūno temperatūra ir prašoma pasirašyti bei patvirtinti, jog asmuo neturi ligos simptomų.  Egzaminų metu būtina dėvėti veido kaukę ir pirštines.

Būsimi vairuotojai su išsamiomis atmintinėmis ir saugumo reikalavimais gali susipažinti „Regitros“ interneto svetainėje: https://www.regitra.lt/lt/paslaugos/egzaminai