Las Vegaso tiuningo specialistai Shelby nustatė naujus Mustang mados standartus. Jie išleidžia riboto tiražo 2010 Ford Shelby GT500 Super Snake. Į patobulinimų paketą įeina tiek galios, tiek kitų charakteristikų pakeitimai.
Shelby vadas Carroll Shelby sako, kad pastaruosius 12 mėnesių jo komanda intensyviai dirbo prie Super Snake paketo naujos kartos GT500, tad būsimus pirkėjus pakeitimai turėtų itin džiuginti.  
Automobilio galia yra padidinta iki 725AG, tačiau gali būti ribojama iki 630AG ir 800Nm sukimo momento. Bet kuriuo atveju pavarų dėžė yra mechaninė su šešiais bėgiais. Borla išmetimo sistema taip pat įtraukiama tiek į 725AG, tiek į 630AG paketus.
Į Super Snake yra įtrauktas standartinis Ford Racing valdymo paketas su pažemintomis spyruoklėmis bei reguliuojamais amortizatoriais. Į jį taip pat įtraukta šešių stūmoklių Shelby/Baer stabdžių sistema bei priekiniai stabdžių aušinimo kanalai. Prie viso to gėrio dar galima įsigyti ir Shelby/Eibach valdymo paketą bei 20 colių ratlankius.
Į akivaizdžių atnaujinimų paketą įtraukti stiklo pluošto variklio gaubtas, Super Snake dryžiai, keletas Super Snake ženklelių, Shelby galvos atramos bei kilimėliai.
Nors Shelby ir sako, kad šio automobilio išskirtinumas bus išsaugotas pagaminant tik keletą modelių, kiek tiksliai jų bus pagaminta kol kas nutylima.
2010 Ford Shelby GT500 Super Snake gamyba prasidės rugpjūtį. Kaina už 630AG paketą prasideda nuo 29.495 JAV dolerių, o už paketą su 725AG teks pakloti $33.495. Į šias kainas yra įtrauktas paketų įdiegimas. Jau spėjusiems pagalvoti, kad kaina visai nedidelė turiu pasakyti, kad automobilio kaina čia tikrai neįskaičiuota.