Paskutiniu metu vis kažkaip pavyksta internetiniame aukcione eBay rasti „nevykusių“ automobilių. Šį kartą tai visiškai modifikuota 1994 Acura Integra ir aišku itin savo patiunintu automobiliu besidžiaugiantis ir besididžiuojantis šeiminkas :)
Šio automobilio išorė yra „surinkta“ tarsi lego dėlionė – Porsche 911 priekis, Mercedes variklio gaubtas, Lexus IS300 priekiniai žibintai, šiame automobilyje panaudoti kaip galiniai, Porsche priekiniai žibintai, Toyota Supra Front body kit‘as bei Nissan 350z išmetimo sistema.
Man atrodo, kad toks automobilio surinkimas yra tari šioks toks pasityčiojimas iš kiekvieno „dėlionės“ modelio, na bet... Jei teisingai pamenu, panašiu principu buvo sudaromas idealus veidas – Brad‘o Pitt‘o nosis, George‘o Clooney smakras (ar kažkokia kitokia tvarka) ir pan. Tai gal tada ir negalima pykti ant šio automobilio savininko.
„Buy it now“ kaina yra 10.000 JAV dolerių, o statoma – 1 tūkstantis. Ir stebina ne tai, kad statoma suma yra gerokai mažesnė, nei prašoma, o tai, kad vis tik yra žmonių, kuriems šis automobilis patinka...