Vokiečių tiuningo kontora G-POWER truputį patobulino ir taip neprastą BMW M3, tiuningo komplektėlis, pavadintas Tornado tik 0,3 baro “užkelia” BMW M3 4,0l V8 spaudimą, ko pasekoje arklių padaugėja nuo 420 iki 500, o sukimo momentas užkyla nuo 400 iki 480N/m.

Pasak G-Power tas 0.3 baro duoda efektą, panašų į tą, kurį patiriate šokdami su guma nuo televizijos bokšto, kai apačioje jūs sustojate, o guma jus trūkteli aukštyn (čia Lietuvai adaptuotas palyginimas ;) ).

Tą efektą užtikrina T1-518 ASA kompresorius, kuris ir yra Tornado tiuningo paketo širdis, beje jis dar yra naudojamas kai kuriuose ALPINA modeliuose kaip pvz. ALPINA B6 GT3. Pasak G-Power šis kompresorius nuo 5000 apsisukimų užtikrina 20% daugiau sukimo momento, negu turi standartinė BMW M3.

Tornado sistemos suteikiamas papildomas sukimo momentas leidžia G-Power M3 įsibėgėti iki 200km/h per 13,4s , kai paprasta M3 tai padaro per 15,8s. Maksimalus greitis taip pat išauga virš 320km/h.

Dar G-POWER patobulino išmetimo sistemą, kuri bus keturių dalių, lengvesnė, su pagerintu pralaidumu bei sportiškesniais garso efektais. Taip pat tiuninguota ir važiuoklė. Amortizatoriai – “coil-over” tipo, reguliuojami, o kas smagiausia, kad tai galima daryti iš salono.Važiuoklė turi devynis iš anksto paruoštus nustatymus.

Na žinoma kaip visada joks tiuningo paketas neapsieina be lietų ratlankių. Šį kartą tai 20” G-POWER SILVERSTONE DIAMOND, su Michelin Pilot Sport padangomis 255/30 priekyje ir 295/25 gale.

Salonas papuoštas G-POWER logotipais, prietaisų skydelis – karboninis, sėdynės iš kokybiškos odos. Spidometras iki 360km/h.

P.S. Apie tai, kaip visai neseniai G-POWER papuošė M6 galite paskaityti čia.