Kiekvieno skonis dalykas yra subtilus. Kas vienam gražu, kitam visiškai atmestina. Na bet manau mano nuomonei pritariančių šiuo atveju atsiras ne vienas – kaži ar įmanoma dar labiau „išsidarkyti“ iš Hummer H1...
Turbūt ne tik aš, bet ir jūs sunkiai pamenate, kad kada būtumėt matę taip smarkiai pagal užsakymą „pakeistą“ automobilį. Smarkiai ir ne į gerąją pusę.
Šis modelis, varomas modifikuoto V8 dyzelinio variklio su 195AG bei 583Nm sukimo momentu, parduodamas internetiniame aukcione eBay.
Kaip Hummer H1 privalumus šio automobilio savininkas pristato išskirtinį aplinkinių dėmesį šiai transporto priemonei (ir kaži kodėl tas dėmesys toks didžiulis..?), bei didžiules investicijas tobulinant jį, kurios siekia 185.000 JAV dolerių. Be to, prietaisų skydelis yra dekoruotas stručio oda, o vairuotoją supa daugybė LCD ekranų.
Taip privalumus pristato savininkas. Tad jei šis automobilis toks puikus, tai kodėl jo pardavimo kaina yra „vos“ 89.000 JAV dolerių? Gal vis tik ne viskas yra taip puiku, kaip nori pristatyti šeimininkas.
Na bet kaip jau minėjau pradžioje, čia tik mano asmeninė nuomonė ir atsiprašau tų, kuriems šis automobilis pasirodys patrauklus ;)