Va čia tai lažybos. F1 komandos “Virgin” vadovas, garsus turtuolis Richardas Bransonas pasiūlė konkurentui, F1 komandos “Lotus” vadovui Tony Fernandesui susilažinti. Jei “Lotus” komanda 2010 čempionate aplenks “Virgin” komandą, R.Bransonas persirengs stiuardesės rūbais. Jei laimės “Virgin” – stiuardese persirengti teks T.Fernandesui. Šis, žinoma, iššūkį priėmė.

 

Tokią idėją R.Bransonui pakišo tas faktas, kad tiek jam, tiek jo konkurentui priklauso aviakompanijos, kurios taip tarpusavyje  konkuruoja. Beje, anksčiau T.Fernandesas dirbo R.Bransono versle.

 

Kalbėdamas apie “Lotus” komandos planus, T.Fernandesas pusiau juokais pareiškė, kad pagrindinis jo komandos tikslas – aplenkti “Virgin” ir jei to pasiekti nepavyks – “atsistatydinsiu ir nusižudysiu”.

 

Po tokio pareiškimo R.Bransonas pasiūlė švelnesnę išeitį – originalias lažybas, įsitikinęs, kad “Virgin” tikrai aplenks “Lotus” komandą.

 

T.Fernandesas iššūkį priėmė ir apie tai paskelbė “Lotus” komandos svetainėje. “Puiki mintis. Mūsų keleiviai bus sužavėti tuo, kad juos aptarnaus riterio titulo savininkas. Bet pažįstant Richardą, pagrindinė užduotis bus padaryti taip, kad jis kartu su kava ir arbata nesiūlytų savęs. Tai būtų siaubinga”, – juokavo T.Fernandesas.

 

Pasak kai kurių šaltinių, prie lažybų galėjo prisijungti ir “Force India” komandos vadovas, kuriam taip pat priklauso aviakompanija. Tačiau iš jo pusės – jokių komentarų.