Dar šių metų vasarį buvo paskelbta, kad asmeninis Michael‘o Jackson‘o automobilių parkas bus išparduotas varžytinėse (ne paslaptis, kad MJ finansine prasme išgyveno ne pačius geriausius laikus). Balandžio viduryje aukcionas buvo atšauktas.
Vakar MJ mirė ir dabar kyla natūralus klausimas, kas atsitiks su Neverland‘o rančos valdoma automobilių kolekcija. Jau dabar neabejojama, kad dėl paskolų dalis jų bus išparduoda aukcionuose, o dalis pasieks muziejus kaip eksponatai.
Jackson‘as turėjo mažiausiai keturis limuzinus, įskaitant 1999 m. Rolls-Royce Silver Seraph, kuris, švelniai tariant, buvo neįprastai dekoruotas. Kartą šis interjeras buvo ganėtinai tiksliai apibūdintas sakant, kad „tamsiai mėlynas Seraph „dėvi“ interjerą, kuris yra paimtas tiesiai iš Versalio pilies“. Jackson‘as sakė, kad šio limuzino interjerą kūrė pats, o tai paaiškina 24 karatų aukso panaudojimą Seraph‘e. Ši transporto priemonė yra varoma 12 cilindrų 5.4l variklio, generuojančio 322AG.
Pop muzikos karaliui taip pat priklausė ir 1990 metų Rolls Royce Silver Spur II, išsiskiriantis dėl kontrastingo baltos odos ir juodo audinio interjero. Tamsinti langai buvo puošiami baltomis užuolaidomis, o pilno-aptarnavimo baras buvo naudojamas dievai žino kam :).
Jackson‘o baltos spalvos 1988 Lincoln Town Car išsiskiria šiek tiek ramesniu interjeru, kuriame naudojami pilka oda ir pilkas audinys.
Ketvirtasis jo limuzinas yra tas pats 1954 Cadillac Fleetwood, kuris buvo naudojamas flmuojant „Driving Miss Daisy“.
Jackson‘o automobilių kolekciją papildo ir 1997 Neoplan kelionių autobusas su individualiomis sėdynėmis ir kabinomis bei su kilime išsiuvinėta karaliaus karūna. Šis autobusas su vonioje naudojamu porcelianu, auksu ir granitu buvo naudojamas per pop karaliaus History World Tour turą.
Į Jackson‘o automobilių kolekciją taip pat įeina 1993 Ford Econoline autobusiukas su oda aptrauktomis sėdynėmis, individualiais tv ekranais bei „old-school“ video žaidimų konsole, 1986 GMC Jimmy, 1909 Detamble Model B Roadster reprodukcija, elektrifikuota karieta bei 2001 Harley Davidson turistinis policijos motociklas.