Jūs esate be proto turtingas, jūsų vardais išrašinėti pastatai, jūsų žmona karštesnė ir už tris saules. Be to jums patinka sportinis vairavimas – be vairuotojo, žinoma. Tik yra viena problema – vis kažkas bando šaudyti į jus ir jūsų automobilį. Tiesa, yra automobilių, „nebijančių“ kulkų. Tačiau kas tada, jei jūs stovite prie šviesoforo ir negalite pabėgti?
Šiai situacijai yra naujas sprendimas – susipažinkite su 760Li High Security ir „mažuoju“ jo broliu – 750Li High Security – dviem naujais visiško saugumo ir vairavimo komforto atstovais. Be to jie dar yra greiti. 750Li yra varomas 4.4l V8 varikliu su 407AG (300kW) ir 600Nm sukimo momentu. Tuo tarpu „didysis“ brolis 760Li savo varikliu turėtų dalintis su Rolls-Royce 6.0l V12 su 544AG (400kW) ir 750Nm sukimo momentu. Tokie variklio rodikliai šiam automobiliui iki 100km/h leidžia įsibėgėti per 6.2sek., o 750Li modeliui – per 7.9sek. Abiejų automobilių maksimalus greitis elektroniniu būdu yra ribojamas iki 210km/h.
Bet jei tu esi būtent toks, apie kokį rašiau pradžioje, šio automobilio turėtum norėti dėl to, kad skirtingai nuo kitų šarvuotų automobilių, BMW 7 serijos automobilis šarvais apsaugomas yra jau gamykloje, taip išvengiant papildomo svorio dėl apsauginių plieno lakštų. Ir dėl to, kad visos detalės yra gaminamos toje pačioje gamykloje, jos yra itin sandarios ir dėl to automobilis apsaugomas nuo išpuolių su dujomis ar kitomis nuodingomis medžiagomis. Kalbant apie išpuolius su dujomis, automobilyje yra įmontuotas šturmo pavojaus signalas, kuris automatiškai uždaro visas ventiliacijos angas, uždaro langus, duris ir į vidų ima tiekti išvalytą orą.
BMW teigia, kad abu automobiliai atitinka VR7 apsaugos lygį, o kai kurios detalės netgi ir VR9. Jei tikėtume BMW žodžiu, tai saugesnis už šį automobilį yra tik Obama‘os Cadillac One, kurio net negalima nusipirkti. O šiuos BMW automobilius galės įsigyti visi norintys.