Prie 70 garsenybių balsų, padedančių vairuotojams susiorentuoti kelyje su navigacinės sistemos Tom Tom pagalba, buvo pridėtas dar vienas. Homeris Simpsonas, kuris iki šiol dalino patarimus tik savo vaikams (“Vaikai, jūs stengėtės iš visų jėgų ir apgailėtinai pralaimėjote. Geriau jau kitą kartą net nebandykite.”) ir ne itin planavo savo gyenimą (“Visą savo gyvenimą aš turėjau vieną svajonę – pasiekti kuo daugiau tikslų”), dabar padeda keliauninkams Jungtinėje Karalystėje ir Arijoje. Šio patarėjo kaina šiuo metu yra apie 10 EUR.
Iš Homerio nereikėtų tikėtis vien “buko” pasakymo “Už 50 metrų sukite į dešinę”. Nea, vyrukas prie visų nurodymų būtinai pridės jam būdingo “pikantiškumo”, kaip pavyzdžiui “Trečioje sankryžoje suk į dešinę. Ten turėtume rasti ledų vežimėlį! Mmm... ledai...“.
Pasak Tom Tom pardavimų direktoriaus Damian Woodward, garsenybių balsai, padedantys vairuotojams, yra patys populiariausi tarp visų siūlomų parsisiuntimų. Na o keliaudami su Homeriu, vairuotojai ne tik kad keliaus saugiai ir be streso, bet ir kelionės metu bus smagiai pralinksminti.
Fox vice prezidentė Elie Dekel priduria, kad Homerio Simpsono balsas yra vienas iš unikaliausių pramogų versle ir kad idėja Homerio balsą panaudoti navigacijos sistemoje kilo norint atšvęsti dvidešimtąjį Simpsonų gyvavimo jubiliejų.
„Pasigėrėti“ Homerio balsu galite žemiau esančiame audio įraše.