Po keleto mėnesių tylos vėl pastebėtas BMW kuriamas X6 hibridas. Kaip ir ankstesnėse nuotraukose taip ir čia matyti, kad elektrifikuotas X6 vis dar pasižymi pūstu variklio gaubtu, kuris greičiausiai reikalingas hibridinės sistemos po juo „apgyvendinimui“. Kaip ir paprastai, X6 hibridas puikuojasi šviesiai mėlyna spalva (pasak gandų, tai ir bus vienintelė X6 spalva).
BMW X6 ActiveHybrid konceptas pirmiausia buvo pristatytas Frankfurto Motor Show ir pasak tų pačių šaltinių, prekyboje turėtų pasirodyti ~2009 metų vidurį kaip 2010 metų modelis (BMW tokio pranešimo dar neišplatino).
Kol dar nėra aišku, koks variklis bus naudojamas kartu su hibridiniu, X6 ActiveHybrid turėtų naudoti dviejų režimų mišrią hibridinę sistemą, išvystytą kartu su General Motors ir Daimler.
Kaip ir General Motors dviejų režimų hibridinės transporto priemonės, taip ir X6 ActiveHybrid galės būti varomas vien tik elektrinio variklio arba kartu su SAC vidinio degimo varikliu ir turės „regenerative braking“ stabdymo sistemą. Planuojama, kad ši sistema sumažins X6 kuro naudojimą 20%.