Gausus sniegas ir žemiau nulio besilaikantys termometrų stulpeliai ralio mėgėjams reiškia tik vieną – sezono atidarymas Lietuvoje bus įsimintinas. Jau ateinantį savaitgalį Zarasuose įvyks „Winter Rally Aukštaitija“ varžybos, kuriose tarp šešiasdešimties ekipažų varžysis ir vienas didžiausių autosporto klubų „7Bet by Rally4Fun“, kurį sudaro net vienuolika ekipažų.

„Komanda 2023 metais tapo Lietuvos A lygos vicečempionais ir nugalėjo ralio sprinto bei mini ralio varžybose. Šiame sezone ambicijų nemažiname. Dalis klubo ekipažų startuos su atnaujinta technika ir perėjo į aukštesnes lygas – senbuviams gali tekti dairytis per petį.

Žinome ir džiaugiamės, kad mūsų pasiekimus įvertino ir pagrindiniai partneriai „7Bet“. Kartu su jais sugebame palaikyti komandos lygį ir aukštą kovinę dvasią, skatiname jaunuosius sportininkus, suteikiame jiems galimybes tobulėti“, – kalbėjo komandos vadovas Eugenijus Andrulis.

Sausio 27 dieną prie starto stos ir „7Bet racing by Rally4Fun“ vėliavą neš itin gausus būrys ekipažų – jie varžysis keturiuose greičio ruožuose, kuriuos teks įveikti po du kartus. Taip pat dalyvių laukia ir naktiniai greičio ruožai.

Sprinto čempionate startuoja visiškai atsinaujinusi komanda, kurią į priekį ves pernai paskutiniame etape apmaudžiai šalia čempionų pakylos likęs Dariaus Sukacko ir Daumanto Vasiliausko tandemas su šviežutėle M serijos BMW. Jų užnugarį saugos trys ekipažai, palikę mini ralio čempionatą. Liudas Šimkus su Giedriumi Kinderiu ir Tadas Gombrevičius su Tomu Nemajūnų pratinsis prie restriktoriais pažabotos visais ratais varomos technikos, o Aurimo Dervinsko ir Deivido Sakalausko ekipažas, stabiliai greitėję mini ralio trasose, pasiruošę didinti tempą ir sprinte.

2023 metų Lietuvos ralio čempionas Ervinas Snitkas skaitys stenogramą Aurimui Eidžiūnui, kuris sako bandys savo šturmano nenuvilti. Kilometrus A lygos čempionatui kaups ir Mantas Garbuzas su Pauliumi Butavičium bei 2023 metų vicečempionas Julius Aukštuolis su Mantu Klikausku. Irmanto ir Edvino Buivydų ekipažas leis pailsėti savo R2 bolidui, o žiūrovus džiugins savo senuoju ir retai trasose sutinkamu „MG ZR 160“, kitaip dar vadinamu tiesiog „pomidoru“. Į „7Bet“ šeimą šiemet grįžta ir Markas Buteikis, kurio mintyse vienintelis tikslas – „BMW CUP“ nugalėtojo titulas.

„Kaip ir 2023, taip ir 2024 metais „7Bet racing by Rally4Fun“ stato „all-in“. Iki pasimatymo greičio ruožuose“, – komandos nusiteikimą apibendrina E.Andrulis.